Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Общи условия

Моля, преди да използвате сайтa, прочетете внимателно настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ за използване на интернет страницaта bodiesbg.com,. С натискането на обект, картинка, линк (различен от този на Общите условия) или бутон, разположен на уебсайта bodiesbg.com счита, че Вие приемате и сте съгласни с описаните по-долу Общи условия.

bodiesbg.com е собственост на Айвълин ЕООД – дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление: гр. Пловдив, ул.Генерал Радко Димитриев N45; с Идентификационен номер по Булстат: 200728858; ДДС Номер: BG200728858.

Телефон за контакт: +359897045995, имейл адрес: info@bodiesbg.com

  1. Общи разпоредби

Настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ представляват договор между Вас, наричани за краткост „ПОТРЕБИТЕЛ” и bodiesbg.com, с който получавате правото да използвате услугите на bodiesbg.com при спазване на условията по-долу. Чрез пазаруването си в bodiesbg.com, Вие се съгласявате да бъдете обвързан от настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ и всички последващи промени в тях, както и се задължавате да ги спазвате. В случай, че не сте съгласни с ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ, моля не използвайте bodiesbg.com. bodiesbg.com си запазва правaта по всяко време да изменя по своя преценка настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ, като изменените ОБЩИ УСЛОВИЯ влизат незабавно в сила и стават задължителни за ПОТРЕБИТЕЛЯ от момента на публикуването им на bodiesbg.com. Настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ имат обвързващо действие само в отношенията между Вас като ПОТРЕБИТЕЛ на услугите на bodiesbg.com. Вие получавате правото да използвате услугите на bodiesbg.com единствено за лични/нетърговски цели.

  1. Авторски права

Съдържанието в bodiesbg.com – информация, данни, ресурси, услуги, текст, графики – e собственост на Айвълин ЕООД и/или на неговите партньори и доставчици, и е защитено с авторски права. Нито една част от този сайт не може да бъде възпроизвеждана под никаква форма, с каквато и да е цел и в каквато и да е медия или компютърна среда без изричното писмено съгласие на Айвълин ЕООД и/или на неговите партньори и доставчици. Всяко неупълномощено използване на съдържанието ще се тълкува като нарушение на Закона за авторското право и сродните му права, Закона за марките и географските означения и другите действащи закони. Новините на страницата bodiesbg.com са предназначени само за Ваша лична информация. Употребата им извън този смисъл като публикуване, размножаване, всяка форма на комерсиално използване, както и препредаването на трети лица в пълна, частична или преработена форма без знанието и одобрението на Айвълин ЕООД е забранено.

III. Ограничаване на отговорността

ЕКСКОСПОРТС БЪЛГАРИЯ ООД прави всичко възможно за да поддържа на интернет страницaта Basecamp-shop.com вярна, точна и актуална информация. Това не изключва възможността инцидентно да възникват обективни несъответствия или пропуски. ЕКСКОСПОРТС БЪЛГАРИЯ ООД не носи отговорност за последиците, включително за евентуални вреди, породени от или свързани по какъвто и да е начин с достъпа, употребата или невъзможността за употреба на Basecamp-shop.com. ЕКСКОСПОРТС БЪЛГАРИЯ ООД не носи отговорност за информацията (в т.ч. за нейната пълнота и достоверност), съдържаща се в сайтовете, към които настоящият сайт съдържа препратки. ЕКСКОСПОРТС БЪЛГАРИЯ ООД не носи отговорност при невярност на посочената от производител информация за характеристиките на дадена стока, включително и продуктовите изображения.

  1. Поръчка

Поръчки се обработват от екипа на bodiesbg.com в дните понеделник до петък включително: от 10:00 ч. до 15:00 ч. Всички поръчки, подадени извън този период се обработват на следващия работен ден.
Поръчки потвърдени до 15:00 ч. се изпращат в рамките на работния ден. Потвърдените след 15:00 ч. поръчки се изпращат на следващия работен ден.

Можете да поръчате избраните стоки, като ги добавите в количката и натиснете бутона „Поръчай“. На страницата за поръчката попълнете Вашите данни:

  • Имена, адрес за доставка, телефон за връзка, имейл адрес;
  • Фирмени данни за фактура (в случай на поръчка от юридическо лице);
  • Изберете начин на плащане;

След като попълните Вашите данни и изберете начин на плащане, изпратете поръчката и ние ще се свържем с Вас за потвърждение.