Начин на плащане

Избраните стоки могат да бъдат заплатени на доставчика чрез „наложен платеж”, чрез кредитна или дебитна карта, PayPal, банков превод
• Наложен платеж
При този вид плащане, плащането на цената се извършва в брой, на куриера, при получаване (доставяне) на поръчаната стока.
• Кредитни и дебитни карти
Видове карти с които можете да платите: Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro. За тази цел се използва директна връзка с терминал на Paysera, който е означен на специално място в САЙТА.
ВНИМАНИЕ! Ако изберете начин на плащане чрез кредитна или дебитна карта, това означава автоматично, че давате своето изрично съгласие плащането на стоката да бъде извършено авансово – преди нейната доставка. Въпреки извършеното авансово плащане на стоката, това не намалява всички останали права, които притежавате, във връзка с покупката.
След като натиснете бутона “Поръчай” се отваря платежна страница на обслужващата ни платежна компания Paysera , където въвеждате данните на вашата карта (номер, дата на валидност, 3-цифрен код за сигурност, име на картодържателя);
Ако сте регистрирани в схемите за автентикация Verified by VISA или MasterCard SecureCode се отваря автентикационна страница на вашата банка Издател, където въвеждате паролата си за автентикация;
При успешна трансакция, на екрана се визуализира трансакционна бележка, която разпечатвате или запазвате;
Моля, обърнете внимание, че вашата V PAY или MasterCard Electronic карта ще се приеме само, ако е регистрирана за участие в схемите за онлайн автентикация Verified by Visa или MasterCard SecureCode.
Моля проверете също така, дали вашата карта е отворена от вашият издател за трансакции в Интернет.
Максималната сума за трансакция е 10 000 лева.
• Валута
Потребителят следва да има предвид, че когато извършва плащания с карти валутата на плащане е лева ( BGN).
ВНИМАНИЕ: При плащане с карта е възможно да възникнат допълнителни такси от банката издател на картата
ВНИМАНИЕ! При плащане с банкови карти банката може да наложи допълнителни изисквания към платеца.
За да ви предпазим от злоупотреба при плащане с вашата Visa или MasterCard карта, ние прилагаме най-добрите практики препоръчани от международните картови организации:
Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на обслужващата ни банка
Автентичността на вашата карта се проверява чрез въвеждането на код за сигурност (CVV2)
В допълнение, за идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации – Verified by VISA и MasterCard SecureCode, в случай, че сте регистрирани да ги използвате.