Доставка и връщане

Условия за доставка

1. При поръчки на стойност над 99 лв транспортните услуги се поемат от нас до офис на куриерска фирма Спиди И Еконт.
• Безплатната доставка важи само за територията на Република България.
• Доставки в неделя и официални празници не се извършват.
2. Доставката се извършва след потвърждаване на поръчката по телефон от наш служител.
3. Доставката се извършва от куриерска фирма, наета от Айвълин ЕООД, с включена опция „преглед“ на адрес, посочен от потребителя. Потребителят се задължава да осигури достъп и контактно лице, което да приеме и да заплати поръчаните продукти. Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офиса на куриера до поискване от потребителя.
4. Айвълин ЕООД или представител на куриерската фирма се ангажират да уведомят потребителя по телефона или e-mail, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.
5. Поръчките се обработват в работни дни от 10.00 до 16.00 часа. Поръчка, направена извън посоченото време, се обслужва в рамките на следващия работен ден.
6. Потребителят няма право да не заплати доставена пратка.

Връщане и замяна на стоки

Ние ти даваме възможността, ако не си удовлетворен/а от закупения от вас продукт, да го върнеш в определения от закона срок и да получите твоите пари обратно, при условие че продуктът е в оригиналния си вид, опаковка и качество и е придружен от всички съпътстващи го при получаването документи. Продукти, подлежащи на връщане, са дрехи и аксесоари, които не са преминали никаква обработка /пране, гладене, рязане и други действия нарушаващи целостта им, както и премахване на етикети/ и хранителни добавки и храни с ненарушена цялост на опаковката /не са разпечатвани и с разлепени етикети/ . Ние с удоволствие ще ти асистираме при всеки ваш въпрос. Разходите за връщането на продукт(и) са за твоя сметка, освен в случаите, изброени в т.5.
1. Връщане се приема само след уведомяване на наш служител чрез формата на сайта или на телефон +(359) 897045 995 и след уточняване на причините и начина на връщане на продукта или продуктите.
2. Ако състоянието, в което ни връщаш продукта или продуктите, не отговаря на горепосочените условия, ние ще ги го/ги върнем, като разходите за това ще са отново за твоя сметка, а сумата, с която си го/ги закупил/а, става невъзвръщаема.
3. При подмяна на продукт с друг модел, размер, вкус или разфасовка, куриерските услуги са за сметка на клиента.
4. Продукти, изпратени от клиенти до нас за подмяна или връщане с наложен платеж чрез куриер, без предварителна уговорка с наш служител, няма да бъдат приемани! Възстановяването на сума за закупен продукт става след приемане на пратката от наша страна след като се уверим в нейната цялост!
5. Ние оглеждаме нашите продукти преди те да достигнат до теб, но ако се случи да направиш рекламация на стока поради фабричен дефект или допусната грешка от нас при приемането на поръчката, ние ще поемем разходите по нейното връщане.
6. При връщане на продукт поради причина, която не попада под изброените в т. 5, при поръчката на който/които си ползвал/а опция или ваучер/код за безплатна доставка, от сумата за връщане ще бъде приспадната сумата от 6 лв, която при първоначалната доставка сме заплатили ние.
7. Ние винаги изпращаме пратките си с опция „преглед“. Можеш да се възползваш от възможността за отпадане на поръчката (или част от нея, с изключение на случаите, посочени по-долу в т. 8), като транспортните разходи са за сметка на клиента, освен в случаите, попадащи в т.5.
8. Връщане на продукти, участващи в промоция заедно с други продукти (вземи Х – плати У, промо стакове и др.) е възможно само при връщане на всички продукти, включени в промоцията, в ненарушен търговски вид (дрехи и аксесоари, които не са преминали никаква обработка /пране, гладене, рязане и други действия нарушаващи целостта им, както и премахване на етикети/, хранителни добавки и храни с ненарушена цялост на опаковката /не са разпечатвани и с разлепени етикети/).
9. Може да върнеш продукта или продуктите съгласно член 55(ал.1) от ззппт, до поискване в офис Спиди с.Ягодово,обл.Пловдив ул.Христо Ботев, за Айвълин ЕООД, тел. 0897 045 995 или до адрес (ако предпочиташ друг куриер): 4002, гр. Пловдив, ул.Тракия N50, Комплекс С.И.Л.А

Желаем ти приятно пазаруване!