Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

КОИ СМЕ НИЕ

„Айвълин ЕООД“ е ексклузивен представител  на хранителни добавки „Galvanize Nutrition & Chrome и Pure Gold, както и на аксесоари и облекла за велосипеди Velosock. Също така нашата компания е официален дистрибутор на хранителни добавки с марките Body Attack, All Nutrition, STC Nutrition и други.

  • Не се колебайте да станете наш партньор, било то като клиент или дистрибутор. Заедно ще постигнем много.
  • Всички продукти които предлагаме са иновативни и високотехнологични. Те са продуктите на бъдещето!
  • С годините сме доказали на нашите клиенти, че държим на първо място продуктите ни да са качествени и с доказан произход.

GALVANIZE NUTRITION

Маркатa е съвсем нова, но много бързо започна да се налага на световния пазар за хранителни добавки като успешна и безкомпромисна с качеството си. Произвежда се в ЕС (Унгария) от компания с над 20 годишен опит в производство на хранителни добавки. Отличава се с разнообразие от наситени вкусове и привлекателна визия.

VELOSOCK

VELOSOCK е пионер в решенията за съхранение на велосипеди на закрито, водеща на световния пазар за калъфи за велосипеди с несравним дизайн и качество. Базиран в ЕС, VELOSOCK черпи вдъхновение от своето скандинавско наследство с дълбока колоездачна култура и предлага уникално решение за съхранение на велосипеди, което сега се използва по целия свят.

WACACO

Преносимите кафе машини WACACO® работят БЕЗ ток, кабели, батерии или други допълнителни източници на енергия. С помощта на силата на ръцете, вие създавате оптимално налягане при екстракцията на кафето – достатъчно силно както при професионалните машини за кафе. Патентованата иновативна технология позволява създаването на налягане с минимални усилия!
0
Продукти
0
+
Клиенти
0
+
Партньори
0
+
Марки
0
+
Отзиви

ОТЗИВИ

ONLINE SUPPORT

Помощ по всяко време във ваша услуга

FREE SHIPPING & RETURN

При доставки над 99BGN ще получите и подарък

MONEY TRANSFER GUARANTEE

Сигурност на вашите плащания

FREE SHIPPING & RETURN

При несъответсвие или проблем с вашата пратка, ние ще ви осигурим връщане или замяна