КОИ СМЕ НИЕ

BodiesBG е ексклузивен представител на хранителни добавки от най-висок клас за високи спортни постижения Xendurance и калъфи за транспорт и съхранение на велосипеди Velosock.

Всички продукти са с международни сертификати за качество от Informed-Sport и Informed-Choice и се ползват от редица спортни федерации в Европа и Щатите.
Също така нашата компания е официален дистрибутор на хранителни добавки с марките Body Attack, All Nutrition, STC Nutrition и други.

Подсилете своята подготовка и подобрете представянето си на състезание.
С BodiesBG стигаш до върха!

 

  • Не се колебайте да станете наш партньор, било то като клиент или дистрибутор. Заедно ще постигнем много.
  • Всички продукти които предлагаме са иновативни и високотехнологични. Те са продуктите на бъдещето!
  • С годините сме доказали на нашите клиенти, че държим на първо място продуктите ни да са качествени и с доказан произход.

XENDURANCE

Xendurance е основана през 1998 г. с амбициозната цел да трансформира спортното хранене и уелнес пейзажа. Въоръжени с десетилетия опит, както като спортисти, така и като здравни и уелнес професионалисти, основателите се фокусират върху три черти, за да изпълнят визията Xendurance както за спортист, така и за активен човек на всяка възраст.
Xendurance също така се включи и в грижата за кожата, с формула от дерматолог, която е тествана и доказана и полезна за подобряване на здравето на вашата кожа.
Това, което поставяте върху кожата си, е толкова важно, колкото и това, което поставяте в тялото си.

 

VELOSOCK

VELOSOCK е пионер в решенията за съхранение на велосипеди на закрито, водеща на световния пазар за калъфи за велосипеди с несравним дизайн и качество. Базиран в ЕС, VELOSOCK черпи вдъхновение от своето скандинавско наследство с дълбока колоездачна култура и предлага уникално решение за съхранение на велосипеди, което сега се използва по целия свят.

WACACO

Преносимите кафе машини WACACO® работят БЕЗ ток, кабели, батерии или други допълнителни източници на енергия. С помощта на силата на ръцете, вие създавате оптимално налягане при екстракцията на кафето – достатъчно силно както при професионалните машини за кафе. Патентованата иновативна технология позволява създаването на налягане с минимални усилия!
0
Продукти
0
+
Клиенти
0
+
Партньори
0
+
Марки
0
+
Отзиви

ОТЗИВИ

ONLINE SUPPORT

Помощ по всяко време във ваша услуга

FREE SHIPPING & RETURN

При доставки над 99BGN ще получите и подарък

MONEY TRANSFER GUARANTEE

Сигурност на вашите плащания

FREE SHIPPING & RETURN

При несъответсвие или проблем с вашата пратка, ние ще ви осигурим връщане или замяна